Педагоги не можуть успішно когось вчити, якщо в цей же час ретельно не вчаться самі. Алі Апшероні

понеділок, 28 лютого 2011 р.

Доброго дня усім!
Після незначного мовчання знову запрацював наш блог.
Нагадаю, що 21 лютого відбулася нарада вчителів інформатики загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів. Ми повідомили ряд новинок, які зацікавили вчителів. По деяких із них необхідна зворотня інформація. Тому велике прохання - перечитавши цю замітку, розповсюдьте інформацію у своїх навчальних закладах і в найближчий час!!! повідомте про стан справ.
А тепер про все поетапно.
1. З вересня 2010 року у Львівській області стартувала програма Intel. "Шлях до успіху". Зараз за програмою навчається майже 400 учнів у 36 гуртках у ЗНЗ області. У Дрогобицькому районі за цією програмою працюють 5 шкіл - Лішнянська, Уличненська, Рихтицька, Медвежанська, Смільнянська. Координатором програми Intel "Шлях до успіху" в Україні є Ніна Петрівна Дементієвська. Про можливості участі в програмі з наступного навчального року, а також про усі подробиці можна дізнатись на сайті програми.
2. Однією з вимог проходження атестації по кредитно-модульній системі є навчання педагогічних працівників ІКТ. У нашій області навчання відбувається за кількома програмами - всім вже добре знайомі тренінги за програмами Microsoft та Intel, а також кілька нових. На нараді ми ознайомили вас із відносно новими курсами, а саме - із очно-заочним курсом "Цифрові технології" та очно-дистанційним курсом "Використання Google-сервісів у методичній роботі вчителя".
3. Наближається ЗНО-2011. Південноукраїнський регіональний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів підготував серію БЕЗКОШТОВНИХ он-лайн лекцій та он-лайн консультацій для цьогорічних учасників ЗНО та розробили спеціальні електронні практикуми з математики, фізики, української мови, української літератури та історії України із загальною назвою "Готуйся серйоЗНО", які допоможуть майбутнім абітурієнтам успішно підготуватись до ЗНО. Он-лайн конксультації розпочнуться 1 березня 2011 року на веб-порталі www.is4all.in.ua
Велике прохання до всіх розповсюдити інформацію у всіх навчальних закладах області. Можливо, саме ці консультації та практикуми допоможуть учням наших міст та сіл підготуватись до випробувань. Адже не всі мають змогу відвідувати репетиторів та отримувати кваліфіковану допомогу фахівців.
З пробною версією практикумів можна ознайомитись тут
Прошу протягом цього тижня повідомити мені у коментарях або на електронку, чи є у вашій школі бажаючі придбати електронні практикуми з математики, фізики, української мови, української літератури та історії України із загальною назвою "Готуйся серйоЗНО".
Якщо у вас є запитання чи пропозиції, пишіть в коментарях.
Дякую за увагу! До зустрічі на шпальтах нашого блогу!!!

2 коментарі:

ЗНО сказав...

Дякую за інформацію!)

ЗНО сказав...

Дуже дякую за статтю!)