Педагоги не можуть успішно когось вчити, якщо в цей же час ретельно не вчаться самі. Алі Апшероні

вівторок, 20 грудня 2016 р.

Відбувся І тур всеукраїнського конкурсу "Вчитель року-2017" у номінації «Інформатика»

Право представляти наш район у ІІ турі всеукраїнського конкурсу "Вчитель року-2017" у номінації «Інформатика» виборола учитель інформатики Верхньогаївського НВК І‑ІІ ст. Ірина Горнакевич. Дві інші учасниці Марія Ананченко та Ірина Івашків стали лауреатами Конкурсу.


Надзвичайно цікаво проходили конкурсні випробування, які відбувалися 20 грудня 2016 року. Конкурсанти демонстрували свою методичну майстерність, вміння транслювати власний досвід учасникам у випробуванні «Майстер-клас», де майстерно заохочували колег до виконання різних завдань, роботи у групах, у парах. Вчителі інформатики, які були присутні на заході, активно співпрацювали з конкурсантами.  
Разом із вчителем Іриною Івашків вони розгадували ребуси, складали пристрої комп’ютера із розрізаних частин.
 Марія Ананченко зацікавила колег розгадуванням кросвордів, загадок.
 А Ірина Горнакевич запросила колег на фрагмент бінарного уроку, де учасники виконували завдання з інформатики та української мови. Сподобалася учасникам і зарядка-розминка. За правильно виконані завдання вони одержали квіточки, які потім вплели у прекрасний вінок Кобзареві.

У випробуванні «Навчальний проект» конкурсанти демонстрували вміння проектувати дослідницько-пошукову діяльність учнів, а у випробуванні Експертиза підручника – побували експертами окремих розділів шкільних підручників.
Майстерність конкурсантів, оригінальність та правильність представлення своїх вмінь та методів роботи оцінювали члени журі:
кандидат педагогічних наук, доцент кафедри Інформатики та обчислювальної математики ДДПУ імені Івана Франка  -  Уляна Когут;
вчитель інформатики  вищої категорії, вчитель-методист Лішнянського НВК І-ІІІ ст. - Оксана Гук;
методист методичного кабінету відділу освіти Дрогобицької РДА, переможець ІІ туру та дипломант ІІІ туру всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2013» у номінації «Інформатика» - Наталія Жук.
Щиро дякуємо конкурсантам та колегам-учасникам за активність та професіоналізм.

Немає коментарів: