Педагоги не можуть успішно когось вчити, якщо в цей же час ретельно не вчаться самі. Алі Апшероні

пʼятницю, 23 вересня 2016 р.

Глобальний онлайн захід Hack the Classroom – 24 вересня, 2016

Ми запрошуємо Вас до ініціативи «Hack the Classroom»!


Приєднуйся до «Hack the Classroom» 24го вересня!

Hack the Classroom це захоплюючий, безкоштовний, онлайн захід, призначений для викладачів, які прагнуть більшого, хочуть постійно бути у тренді інноваційних рішень та розуміти напрямок розвитку освіти у майбутньому. Навчайтесь у лідерів в сфері освіти, інноваційних педагогів, дітей, які можуть змінити підхід до навчання. 


Учасники Hack the Classroom приєднаються до:
Інтерактивна зона для Мейкерів
Jordan Shapiro, візьме нас на екскурсію живого мейкер простору. Приймай участь та завантажуй матеріали, які будуть представлені протягом заходу.

Сесія ідейних лідерів
Почуйте надихаючі ідеї Джона Као, про те, як створити культуру інновацій та новаторства для студентів.

Onenote у класі
Подивіться, як Лорен Піттман, MIE Expert і вчитель початкових школи, використовую інструменти Oenote за для пробудження інтересу до читання та писання у дітей.

Віртуальний тур зі Skype
Дізнайтеся, як Dyane Smokorowski, MIE Expert і Skype Майстер використовуває Skype, відерити двері свого класу, дозволяючи дітям з будь-якого куточку землі об’єднатися. Цікаво, де ми зможемо опинитися за допомогою Skype? Підключайся, щоб дізнатися!

Використання Minecraft у класі
Слідкуй за шляхом Патрісії Ромеро, MIE Експерт з Мексики, навчає вчителів по всій Латинській Америці як за допомогою Minecraft можна створити цікавий навчальний процесс.

Дискусія для Мейкерів
Послухайте, як викладачі та студенти з Maker Space поділяться своїм першим досвідом, та покажуть як мейкерство можна викорстувувати у навчальних планах Ми запрошуємо педагогів з усіх куточків світу, щоб приєднатися до нас 24 вересня 2016 року, о 18:00. Ми допоможемо завжди бути готовими до змін в освіті.

Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з вами оналйн 24 вересня! Використовуйте #HackTheClassroom #Microsoft_EDU у Facebook і поділитьсяя своїми думками! 


Реєстрація за адресою

Завжди з Вами
Освітня команда Microsoft 

Немає коментарів: